Om os

Vi er en uafhængig kristen forening, som blev oprettet den 16. maj 2007.

Foreningen “Better Life Mission” har til formål at hjælpe trængende mennesker. Foreningen modtager dertil øremærkede gaver og overfører dem til den pågældende institution eller person. Gaver kan anvendes til følgende formål:

 • Fadderskaber i sammenhæng med den direkte pleje og uddannelse af børn
 • Humanitære projekter
 • Missionsaktiviteter (f.eks. udbredelse af kristen litteratur, gennemførelse af foredrag osv.)
 • Formand og sekretær

  Mario Clerc


  Mario er født den 8. april 1967 i Langenthal, Schweiz. Han er industriinformatiker og arbejder som software udvikler.

  Kasserer og regnskabsfører

  Lena Clerc


  Lena er født den 1. juni 1965 i Allinge-Gudhjem på Bornholm, Danmark. Hun har læst til merkonom i regnskab.

  Næstformand

  Francis Jeanmaire


  Francis er født den 11. marts 1949 i Biel, Schweiz. Han er Ing. HTL og er pensioneret. Efter Elizabeth rejste tilbage til Kenya, overtog han posten som næstformand.

  Stiftende medlem

  Elizabeth Charo


  Elisabeth er født den 20. september 1969 i Mombasa, Kenya. Hun er gift og har to børn. Hun har boet i Schweiz fra 1993 til 2010.

  Mario og Lena Clerc giftede sig den 15. september 1996 og bor nu i Eriswil (Schweiz). Da de begge har en byrde for at hjælpe andre mennesker såvel fysisk som åndeligt har de valgt at bruge deres fritid på mission. De har af samme grund valgt, at Lena skal være hjemmegående, så de har mere tid til at hjælpe andre. Lena har i mange år været involveret i hjælpearbejde i Rumænien, hvor hun har taget del i hjælpetransporter fra Danmark til Rumænien. Lena og Mario har efter indgåelse af ægteskab fortsat deres kontakt og støtte af arbejdet i Rumænien.

  Da de i 2006 efter 10 års kontakt med Benson Nganga fra Kenya i Afrika, følte sig kaldede til at udvide deres indsats til Afrika, begyndte de at overveje at danne en forening og give arbejdet mere officielle rammer. Dette førte til oprettelsen af foreningen “Better Life Mission” den 16. maj 2007.

  Efter Elizabeth i 2010 vendte tilbage til Kenya, fortsatte hun som repræsentant for foreningens arbejde i Kenya. Imidlertid havde hun nok at gøre med arbejdet i missionen, som hun sammen med hendes mand var ved at opbygge i Kenya. Hun trådte derfor ud af foreningen i slutningen af 2013. Foreningen har stadig kontakt med hende og hendes mand og støtter deres arbejde i Kenya.

  Francis Jeanmaire er en langvarig ven til Mario og Lena og har længe støttet op om foreningens arbejde. Det var derfor naturligt, at han overtog embedet som næstformand efter Elizabeths tilbagevenden til Kenya.

  Better Life Mission er en velgørende, skattefritaget organisation.