Hvem vil være fadder for mig?

IMG-20210119-WA0015

Cyrus Omwenga - FOH/278

Cyrus og hans to søskende er alle optaget på Fiwagoh børnehjem. Den yngste var kun et år gammel, da deres mor døde af aids i 2015. Deres far er meget fattig og lider også af Aids. Alle tre børn stammer. Deres far er ikke i stand til at sørge for børnene.

Dreng
Fødselsdato: 09.06.2006
IMG-20210119-WA0014

William Kabucia - FOH/

William og hans tre søskende blev optaget på Fiwagoh børnehjem. De havde en meget ung mor, som en dag forlod familien. Børnenes far var 69 år gammel og ude af stand til at sørge for børnene. Børnene var derfor i fare for at sulte ihjel.

Dreng
Fødselsdato: 02.01.2011
IMG-20210304-WA0005

Tyndale Otieno - FOH/490

Tyndale er HIV positiv. Han er det eneste barn fra en ødelagt familie. Hans far var kristen, men giftede sig med en ikke-kristen. Hans kone udviklede en meget dårlig karakter. En dag låste hun Tyndale og hans far inde i huset, hvorefter hun satte ild på huset. Tyndales far var i stand til at slå et trævindue ud og klarede at flygte sammen med sin søn. Tyndales mor er afhængig af alkohol og stoffer. Da Tyndale var et år gammel, forlod hans mor ham, og ingen ved, hvor hun befinder sig. Eftersom hans far er nød til at gå på arbejde, besluttede han at bringe sin søn til Fiwagoh børnehjem.

Dreng
Fødselsdato: 16.10.2017
IMG-20210119-WA0013

Evelyn Njoki - FOH/262

Evelyn er forældreløs. Hendes mor var enlig forælder. Moderen forlod Evelyn og hendes yngre bror. Børnene gik på gaden for at tigge om mad. Da børnene var alt for små til at opholde sig på gaden, tog politiet dem. Børnene blev midlertidigt bragt til et børnehjem. Derefter forsøgte man via nyhederne at finde børnenes slægtninge. En fætter så anmeldelsen. Han kom og hentede børnene og bragte dem til deres bedstemor. Ikke længe efter var bedstemoderen for svag til at sørge for, at børnene fik mad og til at sende dem i skole. Bedstemoderen bragte da børnene til Fiwagoh børnehjem. Kort tid efter døde bedstemoderen. Evelyn er en meget høflig pige. Hun er traumatiseret efter alt det, som hun har oplevet, men hun har fået nyt håb på børnehjemmet.

Pige
Fødselsdato: 18.02.2006

Dette er kun et udvalg af børn uden faddere. Børnehjemmet har mange børn på venteliste, som ikke er beskrevet her. Dersom du har et specielt ønske vedrørende barnet med hensyn til alder eller køn, så kan du skrive det i rubrikken "Besked" i skemaet på følgende side: Bliv fadder