Hvem vil være fadder for mig?

FOH 344 William Kabuchia

William Kabucia - FOH/344

William og tre andre søskende blev forladt af deres mor, som løb bort og efterlod dem hos deres 69 år gamle arbejdsløse far. De manglede både mad, skolegang, tøj og en mors kærlige omsorg. En af regeringens embedsmænd bragte dem til Fiwagoh Mission børnehjem.

Dreng
Fødselsdato: 02.01.2011
FOH 262 Evaline Njoki

Everlyne Njoki - FOH/262

Everlyne og hendes tre søskende blev forladt af deres mor, som låste dem inde i huset og forsvandt. Everlyne og hendes bror Alex blev reddet og bragt til børnehjemmet Fiwagoh Mission.

Pige
Fødselsdato: 06.05.2006
FOH 352 Isaac Mwaura

Isaac Mwaura - FOH/352

Isaac er den yngste i en familie med 6 børn. Hans far døde i 2016 og efterlod dem med deres fattige, arbejdsløse mor i et lille lejet værelse. Isaac og hans bror John Maina blev bragt til børnehjemmet Fiwagoh Mission.

Dreng
Fødselsdato: 08.11.2010
FOH 278 Cyrus Omwenga

Cyrus Mwenga - FOH/278

Cyrus er den anden ældste i en familie med tre børn. Den yngste var kun et år gammel, da deres mor døde i 2015. Deres far er meget fattig og er ofte ikke i stand til at forsørge familien med det aller nødvendigste. Cyrus og hans ældre søster blev bragt til børnehjemmet Fiwagoh Mission.

Dreng
Fødselsdato: 26.01.2007
FOH 320 Rita Akinyi

Rita Akinyi - FOH/320

Rita kommer fra en familie med 8 børn. Hendes far døde for nogle år siden og efterlod Rita og hendes søskende sammen med deres syge mor, som ikke er i stand til at forsørge familien. Et venligt menneske kom flere gange og så til dem i deres sørgelige lille mudderhytte, stråtækt med græs, hvorefter det besluttede at redde disse børn, som led af sult, husly og forældres kærlige omsorg. Rita og to af hendes søskende blev sendt til Fiwagoh Mission børnehjem.

Pige
Fødsesldato: 18.07.2010
FOH 323 Silvia Cheptoo

Silvia Cheptoo - FOH/323

Silvia er den yngste i en familie med fire børn. Hendes far døde i 2017 og efterlod børnene sammen med deres meget fattige mor. Hendes mor tjener lidt penge ved at arbejde for andre i deres haver. Derved er hun i stand til at forsørge de ældre børn, men der er ikke noget tilovers til at betale for Silvias skolegang. Hendes onkel har derfor bragt hende til Fiwagoh Mission børnehjem for at få hjælp.

Pige
Fødselsdato: 06.04.2009
FOH 343 Mark Langat

Mark Langat - FOH/343

Mark Langat er den anden yngste i en søskendeflok på 8. Hans mor har været gift og skilt fem gange. Den sidste mand forlod hans mor og børnene, som var ved at dø af sult. Naboer til børnehjemmet Fiwagoh Mission henvendte sig for at få hjælp til børnene. Tre af børnene blev optaget på børnehjemmet. Hans mor har ikke noget sted at bo, men må gå fra hus til hus og tigge om hjælp.

Dreng
Fødselsdato: 01.12.2013

Dersom du har et specielt ønske vedrørende barnet med hensyn til alder eller køn, så kan du også skrive det i rubrikken "Besked" i skemaet på følgende side: Bliv fadder