Hvem vil være fadder for mig?

FOH 344 William Kabuchia

William Kabucia - FOH/344

William og tre andre søskende blev forladt af deres mor, som løb bort og efterlod dem hos deres 69 år gamle arbejdsløse far. De manglede både mad, skolegang, tøj og en mors kærlige omsorg. En af regeringens embedsmænd bragte dem til Fiwagoh Mission børnehjem.

Dreng
Fødselsdato: 02.01.2011
FOH 262 Evaline Njoki

Everlyne Njoki - FOH/262

Everlyne og hendes tre søskende blev forladt af deres mor, som låste dem inde i huset og forsvandt. Everlyne og hendes bror Alex blev reddet og bragt til børnehjemmet Fiwagoh Mission.

Pige
Fødselsdato: 06.05.2006
FOH 278 Cyrus Omwenga

Cyrus Mwenga - FOH/278

Cyrus er den anden ældste i en familie med tre børn. Den yngste var kun et år gammel, da deres mor døde i 2015. Deres far er meget fattig og er ofte ikke i stand til at forsørge familien med det aller nødvendigste. Cyrus og hans ældre søster blev bragt til børnehjemmet Fiwagoh Mission.

Dreng
Fødselsdato: 26.01.2007
FOH 323 Silvia Cheptoo

Silvia Cheptoo - FOH/323

Silvia er den yngste i en familie med fire børn. Hendes far døde i 2017 og efterlod børnene sammen med deres meget fattige mor. Hendes mor tjener lidt penge ved at arbejde for andre i deres haver. Derved er hun i stand til at forsørge de ældre børn, men der er ikke noget tilovers til at betale for Silvias skolegang. Hendes onkel har derfor bragt hende til Fiwagoh Mission børnehjem for at få hjælp.

Pige
Fødselsdato: 06.04.2009

Dersom du har et specielt ønske vedrørende barnet med hensyn til alder eller køn, så kan du også skrive det i rubrikken "Besked" i skemaet på følgende side: Bliv fadder