Hvem vil være fadder for mig?

IMG-20210119-WA0015

Cyrus Omwenga - FOH/278

Cyrus og hans to søskende er alle optaget på Fiwagoh børnehjem. Den yngste var kun et år gammel, da deres mor døde af aids i 2015. Deres far er meget fattig og lider også af Aids. Alle tre børn stammer. Deres far er ikke i stand til at sørge for børnene.

Dreng
Fødselsdato: 09.06.2006
IMG-20210119-WA0014

William Kabucia - FOH/344

William og hans tre søskende blev optaget på Fiwagoh børnehjem. De havde en meget ung mor, som en dag forlod familien. Børnenes far var 69 år gammel og ude af stand til at sørge for børnene. Børnene var derfor i fare for at sulte ihjel.

Dreng
Fødselsdato: 02.01.2011
IMG-20210304-WA0005

Tyndale Otieno - FOH/490

Tyndale er HIV positiv. Han er det eneste barn fra en ødelagt familie. Hans far var kristen, men giftede sig med en ikke-kristen. Hans kone udviklede en meget dårlig karakter. En dag låste hun Tyndale og hans far inde i huset, hvorefter hun satte ild på huset. Tyndales far var i stand til at slå et trævindue ud og klarede at flygte sammen med sin søn. Tyndales mor er afhængig af alkohol og stoffer. Da Tyndale var et år gammel, forlod hans mor ham, og ingen ved, hvor hun befinder sig. Eftersom hans far er nød til at gå på arbejde, besluttede han at bringe sin søn til Fiwagoh børnehjem.

Dreng
Fødselsdato: 16.10.2017
Evans Munyao Kaloki

Evans Munyao Kaloki - FOH/511

Evans og Mark er brødre. Deres mor er død. Deres far giftede sig igen. Deres stedmor kan ikke lide børnene. Deres far, som ikke har noget godt fast arbejde til at brødføde familien, begyndte at drikke alkohol. Som følge sørgede han ikke for at drengene fik deres grundlæggende behov for mad, tøj og skolegang. Drengenes tante, som bor i Skotland, har forgæves forsøgt at hjælpe drengene. Tanten besluttede derfor at melde det til Fiwagoh børnehjem, som hentede drengene og bragte dem til børnehjemmet, hvor de er lykkelige og taknemlige.

Dreng
Fødselsdato: 06.04.2006
Mark Motinda Kaloki

Mark Motinda Kaloki - FOH/512

Mark og Evans er brødre. Deres mor er død. Deres far giftede sig igen. Deres stedmor kan ikke lide børnene. Deres far, som ikke har noget godt fast arbejde til at brødføde familien, begyndte at drikke alkohol. Som følge sørgede han ikke for at drengene fik deres grundlæggende behov for mad, tøj og skolegang. Drengenes tante, som bor i Skotland, har forgæves forsøgt at hjælpe drengene. Tanten besluttede derfor at melde det til Fiwagoh børnehjem, som hentede drengene og bragte dem til børnehjemmet, hvor de er lykkelige og taknemlige.

Dreng
Fødselsdato: 26.02.2009
Silvia Wangui

Silvia Wangui - FOH/505

Silvias mor er alkoholiker og HIV positiv. Hendes mor mistede alt håb om at være i stand til at give hendes børn mad. Flere af Silvias ældre søskende forlod hjemmet pga sult og forsøgte at klare sig selv. Men Silvia var for lille til at kunne løbe bort, så hun fulgte hendes berusede mor overalt, hvor hun gik hen for at drikke. Silvia forsøgte at finde tilflugt hos forskellige tanter, men ingen ønskede hende. En af regeringens embedsmænd opdagede Silvias situation og reddede hende fra børnemisbrug.

Pige
Fødselsdato: 17.11.2005
Bettlyz Wanjiru

Bettlyz Wanjiru - FOH/495

Bettlyz og Melody er søstre. Deres mor boede hos hendes far (børnenes bedstefar), da hun ikke var gift. Børnenes bedstefar var meget gammel. Efter mislykkede forsøg på at få livet til at fungere, besluttede børnenes mor at forsvinde og efterlod børnene hos deres udslidte bedstefar. Bedstemoderen var død. Efter kort tid forlod bedstefaren også hjemmet og efterlod de to små piger til sig selv i træhuset. Efter adskillige dage opdagede en nabo, at de små piger sov for sig selv i det åbne, kolde værelse. Naboen meldte det til børnehjemmet, hvorefter Florence besøgte pigerne og fandt dem i stor fare.

Pige
Fødselsdato: 17.06.2013
Melody Wangui

Melody Wangui - FOH/494

Melody og Bettlyz er søstre. Deres mor boede hos hendes far (børnenes bedstefar), da hun ikke var gift. Børnenes bedstefar var meget gammel. Efter mislykkede forsøg på at få livet til at fungere, besluttede børnenes mor at forsvinde og efterlod børnene hos deres udslidte bedstefar. Bedstemoderen var død. Efter kort tid forlod bedstefaren også hjemmet og efterlod de to små piger til sig selv i træhuset. Efter adskillige dage opdagede en nabo, at de små piger sov for sig selv i det åbne, kolde værelse. Naboen meldte det til børnehjemmet, hvorefter Florence besøgte pigerne og fandt dem i stor fare.

Pige
Fødselsdato: 15.06.2016

Dette er kun et udvalg af børn uden faddere. Børnehjemmet har mange børn på venteliste, som ikke er beskrevet her. Dersom du har et specielt ønske vedrørende barnet med hensyn til alder eller køn, så kan du skrive det i rubrikken "Besked" i skemaet på følgende side: Bliv fadder