Hvem vil være fadder for mig?

Leah Lukas – 2023

Leah Lukas - FOH/363

Leah og John er søskende. De kommer fra Tanzania fra meget fattige forhold. Deres far elskede ikke deres mor, hvilket førte til en skilsmisse. Derefter døde deres far. Deres mor var ikke i stand til at føde børnene og sørge for deres skolegang. Da Fiwagoh Mission havde en evangelisations indsats i Tanzania kom de i kontakt med børnenes mor og opdagede børnenes situation. De valgte at tage børnene med sig til børnehjemmet i Kenya.

Pige
Fødselsdato: 10.08.2015
John Baraka

John Baraka - FOH/337

John og Leah er søskende. De kommer fra Tanzania fra meget fattige forhold. Deres far elskede ikke deres mor, hvilket førte til en skilsmisse. Derefter døde deres far. Deres mor var ikke i stand til at føde børnene og sørge for deres skolegang. Da Fiwagoh Mission havde en evangelisations indsats i Tanzania kom de i kontakt med børnenes mor og opdagede børnenes situation. De valgte at tage børnene med sig til børnehjemmet i Kenya.

Dreng
Fødselsdato: 05.07.2013
Emmanuel Bahati – 2023

Emmanuel Bahati - FOH/531

Emmanuel, Onesmus og Moses er brødre. Drengenes mor døde for to år siden. Deres far giftede sig igen. Deres stedmor mishandlede drengene til det var for meget for naboen, som meldte det til Fiwagoh børnehjem og bad dem om at redde drengene.

Dreng
Fødselsdato: 08.11.2016
Moses Atumba – 2023

Moses Atumba - FOH/542

Moses, Emmanuel og Onesmus er brødre. Drengenes mor døde for to år siden. Deres far giftede sig igen. Deres stedmor mishandlede drengene til det var for meget for naboen, som meldte det til Fiwagoh børnehjem og bad dem om at redde drengene.

Dreng
Fødselsdato: 23.01.2011
Onesmus Ogechi 2023

Onesmus Ogechi - FOH/541

Onesmus, Moses og Emmanuel er brødre. Drengenes mor døde for to år siden. Deres far giftede sig igen. Deres stedmor mishandlede drengene til det var for meget for naboen, som meldte det til Fiwagoh børnehjem og bad dem om at redde drengene.

Dreng
Fødselsdato: 11.11.2009
James Njoroge – 2023

James Njoroge - FOH/525

James er delvis forældreløs. Hans far døde, før James blev født. Da James var tre år gammel løb hans mor bort og efterlod drengen i en landsby. Her måtte han selv søge efter mad og husly. Landsbybeboerne brugte ham derfor som ”cowboy”. En mand fik medlidenhed med drengen og besluttede sig for at hjælpe ham og tog ham med sig hjem. Men hans kone kunne ikke lide at have drengen i hendes hus. Mathew, som er vokset op på børnehjemmet, fortalte manden om Fiwagoh børnehjem og foreslog ham, at han skulle bringe drengen til børnehjemmet.

Dreng
Fødselsdato: 10.11.2014
Mark Motinda Kaloki

Mark Motinda Kaloki - FOH/512

Mark og Evans er brødre. Deres mor er død. Deres far giftede sig igen. Deres stedmor kan ikke lide børnene. Deres far, som ikke har noget godt fast arbejde til at brødføde familien, begyndte at drikke alkohol. Som følge sørgede han ikke for at drengene fik deres grundlæggende behov for mad, tøj og skolegang. Drengenes tante, som bor i Skotland, har forgæves forsøgt at hjælpe drengene. Tanten besluttede derfor at melde det til Fiwagoh børnehjem, som hentede drengene og bragte dem til børnehjemmet, hvor de er lykkelige og taknemlige.

Dreng
Fødselsdato: 26.02.2009
Stephen Mutoria- 2023

Stephen Mutoria - FOH/559

Stephen og Samuel er brødre. Deres forældre er skilt, og børnene blev efterladt til moderens omsorg. De boede i et slumkvarter i Nairobi. Deres mor har ikke noget arbejde. Hun kæmpede for at sørge for børnenes grundlæggende behov, men det var svært at sørge for det vigtigste som mad og husly. Deres onkel hørte om Fiwagoh børnehjem og søgte om hjælp til børnene.

Dreng
Fødselsdato: 31.10.2015
Samuel Mwangi – 2023

Samuel Mwangi - FOH/469

Samuel og Stephen er brødre. Deres forældre er skilt, og børnene blev efterladt til moderens omsorg. De boede i et slumkvarter i Nairobi. Deres mor har ikke noget arbejde. Hun kæmpede for at sørge for børnenes grundlæggende behov, men det var svært at sørge for det vigtigste som mad og husly. Deres onkel hørte om Fiwagoh børnehjem og søgte om hjælp til børnene.

Dreng
Fødselsdato: 12.01.2008
Francis Njoroge – 2023

Francis Njoroge - FOH/544

Francis og Lucy er søskende. Deres mor er arbejdsløs og kan ikke sørge for børnenes skolegang, mad og husly. En nabo lagde mærke til den ynkelige situation, den unge mor kæmpede med. Hun satte derfor børnenes mor i forbindelse med Fiwagoh børnehjem, hvor børnene fik hjælp.

Dreng
Fødselsdato: 14.12.2009
Francis Kagunda – 2023

Francis Kagunda - FOH/548

Francis er det andet barn i familien. Hans far skilte sig fra hans mor, da Francis var meget lille. Hans mor arbejder hårdt, men hun havde ikke mulighed for at sørge for drengens skolegang og opdragelse. Hun valgte derfor at søge hjælp fra Fiwagoh børnehjem, så drengen kunne vokse op med kristne omgivelser og gå i skole.

Dreng
Fødselsdato: 20.05.2010
Antony Kipngeno – 2023

Antony Kipngeno - FOH/524

Antonys mor døde flere år siden. Antony blev smittet med HIV af sin mor, inden hun døde. Hans mor var ikke gift, men havde endnu tre andre børn med forskellige mænd. Antonys bedstemor, der allerede tager sig af flere andre forældreløse børn, er for gammel til også at tage sig af Antony. En tante sørgede for, at Antony blev optaget på Fiwagoh børnehjem.

Dreng
Fødselsdato: 01.10.2011
Neema Chemtai – 2023

Neema Chemtai - FOH/515

Neema er den yngste i en familie med 7 børn. Hendes far døde i 2021 efter en lang sygdomsperiode. Hendes mor har siden hendes mand døde kæmpet for at sørge for børnene. Hun er finansielt ustabil og ikke i stand til at sørge for Neemas skolegang. En kristen ven så hendes fortvivlede situation og søgte hjælp til Neema i Fiwagoh børnehjem. Her går Neema nu i skole og får alle hendes behov dækket.

Pige
Fødselsdato: 07.06.2009

Dette er kun et udvalg af børn uden faddere. Børnehjemmet har mange børn på venteliste, som ikke er beskrevet her. Dersom du har et specielt ønske vedrørende barnet med hensyn til alder eller køn, så kan du skrive det i rubrikken "Besked" i skemaet på følgende side: Bliv fadder