Hvem vil være fadder for mig?

IMG-20210119-WA0015

Cyrus Omwenga - FOH/278

Cyrus og hans to søskende er alle optaget på Fiwagoh børnehjem. Den yngste var kun et år gammel, da deres mor døde af aids i 2015. Deres far er meget fattig og lider også af Aids. Alle tre børn stammer. Deres far er ikke i stand til at sørge for børnene.

Dreng
Fødselsdato: 09.06.2006
Evans Munyao Kaloki

Evans Munyao Kaloki - FOH/511

Evans og Mark er brødre. Deres mor er død. Deres far giftede sig igen. Deres stedmor kan ikke lide børnene. Deres far, som ikke har noget godt fast arbejde til at brødføde familien, begyndte at drikke alkohol. Som følge sørgede han ikke for at drengene fik deres grundlæggende behov for mad, tøj og skolegang. Drengenes tante, som bor i Skotland, har forgæves forsøgt at hjælpe drengene. Tanten besluttede derfor at melde det til Fiwagoh børnehjem, som hentede drengene og bragte dem til børnehjemmet, hvor de er lykkelige og taknemlige.

Dreng
Fødselsdato: 06.04.2006
Mark Motinda Kaloki

Mark Motinda Kaloki - FOH/512

Mark og Evans er brødre. Deres mor er død. Deres far giftede sig igen. Deres stedmor kan ikke lide børnene. Deres far, som ikke har noget godt fast arbejde til at brødføde familien, begyndte at drikke alkohol. Som følge sørgede han ikke for at drengene fik deres grundlæggende behov for mad, tøj og skolegang. Drengenes tante, som bor i Skotland, har forgæves forsøgt at hjælpe drengene. Tanten besluttede derfor at melde det til Fiwagoh børnehjem, som hentede drengene og bragte dem til børnehjemmet, hvor de er lykkelige og taknemlige.

Dreng
Fødselsdato: 26.02.2009

Dette er kun et udvalg af børn uden faddere. Børnehjemmet har mange børn på venteliste, som ikke er beskrevet her. Dersom du har et specielt ønske vedrørende barnet med hensyn til alder eller køn, så kan du skrive det i rubrikken "Besked" i skemaet på følgende side: Bliv fadder