Hvem vil være fadder for mig?

IMG-20210119-WA0015

Cyrus Omwenga - FOH/278

Cyrus og hans to søskende er alle optaget på Fiwagoh børnehjem. Den yngste var kun et år gammel, da deres mor døde af aids i 2015. Deres far er meget fattig og lider også af Aids. Alle tre børn stammer. Deres far er ikke i stand til at sørge for børnene.

Dreng
Fødselsdato: 09.06.2006
Evans Munyao Kaloki

Evans Munyao Kaloki - FOH/511

Evans og Mark er brødre. Deres mor er død. Deres far giftede sig igen. Deres stedmor kan ikke lide børnene. Deres far, som ikke har noget godt fast arbejde til at brødføde familien, begyndte at drikke alkohol. Som følge sørgede han ikke for at drengene fik deres grundlæggende behov for mad, tøj og skolegang. Drengenes tante, som bor i Skotland, har forgæves forsøgt at hjælpe drengene. Tanten besluttede derfor at melde det til Fiwagoh børnehjem, som hentede drengene og bragte dem til børnehjemmet, hvor de er lykkelige og taknemlige.

Dreng
Fødselsdato: 06.04.2006
Mark Motinda Kaloki

Mark Motinda Kaloki - FOH/512

Mark og Evans er brødre. Deres mor er død. Deres far giftede sig igen. Deres stedmor kan ikke lide børnene. Deres far, som ikke har noget godt fast arbejde til at brødføde familien, begyndte at drikke alkohol. Som følge sørgede han ikke for at drengene fik deres grundlæggende behov for mad, tøj og skolegang. Drengenes tante, som bor i Skotland, har forgæves forsøgt at hjælpe drengene. Tanten besluttede derfor at melde det til Fiwagoh børnehjem, som hentede drengene og bragte dem til børnehjemmet, hvor de er lykkelige og taknemlige.

Dreng
Fødselsdato: 26.02.2009
Bettlyz Wanjiru

Bettlyz Wanjiru - FOH/495

Bettlyz og Melody er søstre. Deres mor boede hos hendes far (børnenes bedstefar), da hun ikke var gift. Børnenes bedstefar var meget gammel. Efter mislykkede forsøg på at få livet til at fungere, besluttede børnenes mor at forsvinde og efterlod børnene hos deres udslidte bedstefar. Bedstemoderen var død. Efter kort tid forlod bedstefaren også hjemmet og efterlod de to små piger til sig selv i træhuset. Efter adskillige dage opdagede en nabo, at de små piger sov for sig selv i det åbne, kolde værelse. Naboen meldte det til børnehjemmet, hvorefter Florence besøgte pigerne og fandt dem i stor fare.

Pige
Fødselsdato: 17.06.2013
Hellen Nyambura

Hellen Nyambura

Hellen og Elvis er søskende og kommer fra Nakurus slumkvarter. Deres mor var en enlig mor. Hun var alkoholiker og bryggede alkohol, som hun solgte. Som følge af hendes umoralske liv, fik hun HIV og aids. Hun levede med sine 6 børn i et meget lille værelse. Da hun måtte på sygehuset, gik børnene på gaden for at tigge om mad. De ældste børn, en søster og en bror, der var 12 og 14 år gamle, kunne ikke gøre andet end at fortsætte med at sælge den alkohol, som deres mor havde solgt, i et forsøg på at hjælpe sig selv og deres mindre søskende. Efter tre måneder på sygehuset døde deres mor. Dermed var børnene efterladt hjælpeløse i det lille rum. Naboerne lagde mærke til børnenes nød og meldte det til Fiwagoh børnehjem, som de bad om at komme og undersøge børnenes situation. Børnehjemmet fandt børnene i en forfærdelig tilstand, og besluttede at tage fire af børnene med til børnehjemmet.

Pige
Fødselsdato: 05.09.2014
Elvis Njuguna

Elvis Njuguna

Elvis og Hellen er søskende og kommer fra Nakurus slumkvarter. Deres mor var en enlig mor. Hun var alkoholiker og bryggede alkohol, som hun solgte. Som følge af hendes umoralske liv, fik hun HIV og aids. Hun levede med sine 6 børn i et meget lille værelse. Da hun måtte på sygehuset, gik børnene på gaden for at tigge om mad. De ældste børn, en søster og en bror, der var 12 og 14 år gamle, kunne ikke gøre andet end at fortsætte med at sælge den alkohol, som deres mor havde solgt, i et forsøg på at hjælpe sig selv og deres mindre søskende. Efter tre måneder på sygehuset døde deres mor. Dermed var børnene efterladt hjælpeløse i det lille rum. Naboerne lagde mærke til børnenes nød og meldte det til Fiwagoh børnehjem, som de bad om at komme og undersøge børnenes situation. Børnehjemmet fandt børnene i en forfærdelig tilstand, og besluttede at tage fire af børnene med til børnehjemmet.

Dreng
Fødselsdato: 09.10.2017

Dette er kun et udvalg af børn uden faddere. Børnehjemmet har mange børn på venteliste, som ikke er beskrevet her. Dersom du har et specielt ønske vedrørende barnet med hensyn til alder eller køn, så kan du skrive det i rubrikken "Besked" i skemaet på følgende side: Bliv fadder