Bliv fadder til et barn på børnehjemmet Fiwagoh Mission

Børnehjemmet Fiwagoh Mission tager sig af forældreløse børn eller børn, der på anden måde er forsømt som f.eks. ved sygdom eller fattigdom. Det kan også dreje sig om børn, som har brug for en skoleuddannelse i et kristent miljø.

Børnehjemmet er en registreret institution i Kenya med afrikansk ledelse. Better Life Mission er en støtteforening, som forvalter fadderskaberne i Europa.

Et fadderskab koster DKK 335 per måned og dækker mad og skolegang for barnet. Øvrige omkostninger dækkes af bidrag til børnehjemmets driftsomkostninger.

For at blive fadder skal du udfylde nedenstående skema. Dersom du ønsker selv at vælge et barn, så skriv venligst navn og nummer på det barn, som du ønsker, i rubrikken "Besked". Klik på følgende link for at se børn, der ikke har nogen fadder.

Børn uden faddere


Bliv fadder til en bibelarbejder i Fiwagoh Mission

Fiwagoh Mission har bibelarbejdere, som arbejder forskellige steder i Kenya. De har ansvar for deres menigheder og arbejder i gademission.

Et fadderskab koster USD 150 per måned (ca 1000 DKK) og dækker bibelarbejderen og hans families grundlæggende behov. Da dette fadderskab ikke er i stand til at dække bibelarbejderens børns skolegang, er det ofte tilfældet, at børnene går i skole i Fiwagoh, og deres udgifter dækkes af et fadderskab der.

For at blive fadder skal du udfylde nedenstående skema.
Spørgsmål angående fadderskab kan stilles til Lena Clerc:

E-mail: lena.clerc@betterlifemission.org
Telefon: +41 (0)62 962 41 01


Tilmelding til fadderskab


Du kan tilmelde dig et fadderskab ved at udfylde nedenstående formular. Ved et kalenderårs afslutning vil du automatisk få tilsendt en kvittering for dine indbetalte støttebidrag. Du vil også få tilsendt vores nyhedsbrev.

Felter med en (*) skal udfyldes.